duminică, 31 decembrie 2017

Top albume 2017

Top ALD albume 2017

& more 2017-
Topul de seriale aici
& topul de filme -s -aici
& topul soundtracks aici
& topul de concerte aici 

v Top 5 in revista Sunete iarna. 
Sincer, atât de puţină muzică  bună sau atât de puţină muzică nouă care să mă impresioneze nu am ascultat în nicun an, ever. 

1.    Chuck Berry-Chuck 
De ce ? Pentru că Chuck. So long, Chuck !!!


2.    Alice Cooper –Paranormal
De ce? Pentru că-Alice Cooper. E ca si cum ai bea o bere cu un prieten vechi. Album scurt funny, energetic. Tongue in cheek. Alice (sau Vincent Furnier ) face 70 de ani pe 4 februarie. 2018.
Paranoiac Personality aici 


3.    Roger Waters -Is This the Life we Really Want ?
De ce ? Pentru că e primul album de studio al lui Roger Waters de la Amused to Death (1992). Un sfert de deceniu ! Şi 12 ani de la opera sa, Ça Ira (2005). Cu toate astea nu ne-am amuzat aşa de tare, chiar dacă nu e viaţa e care ne-am dorit-o.  ‚Stop and Smell the Roses’ indeed (care sună ca Time de pe Dark Side of the Moon). Roger Water are 74 de ani. La anul mergem să îl vedem din nou.

4.  Blondie –Polinator
Pentru că, pare ireal dar e adevărat, Debbie Harry are 72 de ani. Motiv destul şi suficient. În plus albumul este excelent, un comeback de formă, estetic. Al unsprezecelea album de studio al trupei (fondată în 1974). 11 piese. A rush. De la prima piesă, Doom or Destiny *cu Joan Jett, la ultima, Fragments, care spune: „You can't create more time, you just make it/If you want a new life, just take it/And if you wanna change the world then speak real clear/And make sure someone's listening, listening”. We do.


5. Mike Oldfield -Return to Ommadown
Am scris în recenzia mea de 4 stele din numărul Sunete din primăvară, "Noul album al lui Mike Oldfield, al 26-lea din carieră, este un sequel, o continuare (...)Vă propun spre ascultare Ommadawn, originalul înainte de Return to Ommadawn, sau o audiție în paralel."


6-10 -in ordine Aleatorie-

 Lindsay Buckingham & Christine McVie-

Randy Newman -Dark Matter

LIVE album of the Year:
Chickenfoot - Best and Live, cu  noua piesa- Divine Termination !



Mentiune-sau- always Rundgren :)
Todd Rundgren -White Knight (disc de colaborări)
-din nou War on Drugs nu a facut topul.;)
Discovery of the Year - Headstones !
(Canadian punk/ rock band -better 30 years later than never....)
albumul lor din 2017-Little Army !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu