marți, 4 noiembrie 2014

OCS în deschidere la Jack White

Communique:
Omul cu șobolani, în deschidere la Jack White
Formația bucureșteană Omul cu șobolani a fost aleasă de către managementul Jack White pentru a deschide concertul de la București. Show-ul are loc pe 9 noiembrie 2014, în Pavilionul Central Romexpo.
Fanii care inca nu si-au achizitionat bilete pentru show-ul Jack White din Romania de pe 9 noiembrie, in Pavilionul Central Romexpo, o pot face prin intermediul retelei Eventim sau online pe www.eventim.ro.
https://www.youtube.com/watch?v=Hxf767E4ePE
Una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din Romania, Omul Cu Sobolani, a fost infiintata in Constanta, in 1997. De atunci au trecut 17 ani de cautari, 8 albume lansate, 90 piese si 3 generatii de fani. Componenta actuala ii cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Amara (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) si Radu Andrei (bas). In 2012, Omul Cu Sobolani au pornit intr-o noua cautare muzicala si spirituala, deopotriva. "Marea Cautare" este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost cautat, si este cel mai "introspectiv" album OCS de pana acum.
Evenimentul Jack White in Romania este organizat de Phoenix Entertainment si recomandat de Rock FM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu