marți, 15 ianuarie 2013

Golden Globes 70

am vazut si eu Globurile, editate, uf, pe hbo. Saptezeci de editii, wow ! A fost mai bine ca de obicei, fara Ricky Gervais si glumite rautacioase (minus una a lui Borat despre Helena Bonham Carter). Revelatia a fost speech-ul Jodie-i Foster, care a primit premiul Cecil B.De Mille si a iesit din umbra (getting out of the closet), cum sa zic, s-a demascat. a isit din ilegalitate :) ? .Come on people, Desi, se stia demult despre asta, curajul ei si discursul corent, brav si fluent a fost impresionant. 50 yeears !!! @I am single
Jodie, the brave one. Prezentata de Robert Downey jr si sustinuta la masa de fii ei si de prietenul ei bun, Mel Gibson, aaah, The Beaver :)
Premiile mi s-au parut ok, de la TV Homeland, la sezonul 2, la Argo si da, Ben Affleck cel mai bun regizor, premiat si nominalizat la si la Critics Award, nu ignorat ca la Oscaruri (premiat ulterior si de DGA si de breasla adica).
Django, cu Christoph Walz supporting si scenariu Tarantino. Personal i-as fi dat lui DiCaprio.
Priceless: Momentul Funny Gamers, Ahnuld si Stallone, deficient speakers, dindu-i premiul lui Michael Haneke pentru cel mai bun film strain, Amour !!! o fi fost ironica alegerea, dar s-a potrivit suprarealist ! Si Haneke, surprins, N-as fi crezt ca o sa primesc vreun premiu in Hollywood, si inca de la un austriac !!!!
* +
si iata un top de momente unice, noua la numar, din istoria Globurilor, de la rat pack, cei care au crash-uit Ceremonia in 1958, la glumita lui Ricky Gervais cu scientologii gay !
si Scarletta trasa de boob pe covoarul rosu !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu