duminică, 7 iunie 2009

Antichristul lui Lars Von T

finalmente vazut, pe 6.6.09 care e shase intors, ziua lui Steve Vai, Paul Giamatti si Angela Maestra storytellera ! U-ha, antichrisristic ! Si spastic si spandex si spasmodic ! in afara de prolog si epilog si niste efecte filmul e o facatura de zile mari, din care as usual LVT genericul e cel mai impressive (cu tot cu banking, catering si consultanti de misoginie, de filme horror, da Lars, ai refacut multe de la Texas Chainsaw la Hostel si Pianista !!!), plus ceva inedit, un penis care scuipa singe intr-o erectie cu totul nerealista !!! Mutilare, masturrbare, mictionare ! dupa cum am scris in Sapte Seri, am fugit de la gala cu Netzer dupa ce ne-am beavisbuttherit prin loje, "să recuperăm Anticristul, filmul scandal al lui Lars Von Trier de la Cannes, proiectat open air la Echinox, cu lume ca la balamuc, pe geamuri, în picioare, cu rumoare şi chiar leşin (o gagica dupa,. in fata la Continental si am strigat dupa masina politiei dar si-a revenit", (f-t-t-n gura, Lars antichrist but not superstar!). Chaos reigns anyway ! Si poate declaratia finala e sincera (to Andrei Tarkovski), sau e just another gimmick, Lars e un iubitor de Tarkovski mai mult decit e un misogin ! Oricum ce a facut Gainsbourg pentru el n-au facut inca nici Bjork, Nicole K. si Emily Watson, triada de femei chinuite de LVT ! dar nici una n-a luat prix de interpretataion, donat chiar de cheffe de jury Huppert, care a avut probabil flashbackuri juissante ! si totusi, definitie:
"antichrist is not so much a person as a principle, the principle which is actively opposed to God and which may well be thought of as incarnating itself in those in every generation who have seemed to be blatant opponents of God."
la LVT doar o femeie isterica si selfpossessed care a luat-o razna mai rau ca Linda Blair in Reposessed ! bun titlu alternativ, Sexorcistul !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu