vineri, 15 iunie 2007

wag the dog-Bush in Albania

14 iunie 2007
a mai tare din parcare...de ce romanii sunt kul la paritate cu vecinii nostrii producatori de zakusca iar albanezii sunt mai jos ca noi ?

de ce au ales mamet si levinson in Wag the Dog sa faca razboi cu Albania < because as Willie Nelson says, "Albania doesn't rhyme with anything." & What do ya know about Albania ? Nothing ! Exactly.

Eh, acuma se stie...cu tot repectul pt colegul meu albanez de la EFC, iaca albanezii mai P+++osi ca rusii...davai ceas...i-au ciordit ceasul lui Bush !

dar pe mine m-a inspaimaintat mai mult atingerea lui Monkeyboy, de parca era Jesus reloaded, adica Neo..ca sa zic asa nici Brad Pitt la Cannes nu provoaca asa emotii estetice....

iaca pe youtube,

Watch carefully the first minute or two of the clip.
>> Watch for GW left hand at the begining, and you will notice his watch on
>> the wrist (black
>> bracelet).
>> After he moves to the other side of the crowd, pay attention: a guy is
>> grabbing his arm
>> (what was Secret Sevice doing???), sliding the palm towards GW wrist, and
>> WHOPS ! The
>> watch dissapears!

se vede clar ca nu avea cum sa-si bage ceasul in buzunar cind avea ambele miini blocate de multime, si cea mai tare faza, ca apoi arata ceasul la casa alba, "uite il am la mina", la fel ca Iosefini, "look, no hands"!

pd alta parte si comentariile legate de Kosovo/kosova cum spun ei si de serbi de pe pagina m-au inspaiminatat! Ura rasiala si altele. Albanian Midget dick ! Si auzisem de la reprezentantii Redbull ca e kul acolo !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu