vineri, 25 mai 2018

Transilvania Blues Festival

communique:
Pe 22 și 23 iunie se va desfășura la Brașov prima ediție Transilvania Blues Festival. Două seri de blues cu trupe din Italia, Germania și Brașov. In the mix: classic blues, acoustic blues, stoner blues &rockabilly blues.Transilvania Blues Fest vine în întâmpinarea publicului de specialitate cu un mix eclectic de blues pe parcursul celor două zile de festival, cu nume noi, în premieră în România și / sau Brașov.

Vineri 22 iunie se deschide în forță cu Dead Man’s Blues Fuckers, duo milanez de heavy blues. Instrumente DIY și bărbi dese, și un amestec de heavy rock, vibraţiistonerși, mult blues electric, primitiv. Atmosfera se va calma un pic la mijlocul serii, când pe scenă va urca Diego Potron, one-man blues show cu un feeling și un repertoriu deosebit.Seara de vineri se va încheia cu GorillaPulp, trupă italiana care îmbină în mod original blues-ul cu sonorități stoner și cu heavy metal din anii 70, creând un amestec de Heavy Blues și Stoner Rock.

Seara de vineri,  dedicată trupelor din Italia și organizată cu sprijinul Institutului Italian de Cultură din București, va mulțumi deopotrivă adepții blues-ului clasic cât și amatorii de sonorități mai dure.

Sâmbătă 23 iunie este momentul blues-ului autohton cu Cyfer Trio, proiectul actual al lui Călin Cyfer, unul dintre cei mai apreciați chitariști ai scenei Blues Rock din România. Călin va fi însoțit pe scenă  de Darius Neagu (tobe) și KerezsiCsongor (bas).

Headlinerii Transilvania Blues Festival sunt germanii de la B.B. and the Blues Shacks, una din cele mai bune trupe de blues din Germania. Cu mai mult de 4000 de concerte la activ și 13 albume în palmares, sunt o trupă cu o solidă reputație internațională, cântând cu succes la unele dintre cele mai importante festivaluri de blues din lume. Rockabilly Blues par excellence, o încheiere perfectă pentru cele două zile de festival.



LetThere Be Blues!


Preț bilete: Presale 40 LEI / zi, 60 LEI abonament pe 2 zile. 45 LEI în seara concertului.

Line Up:

Vineri, 22 iunie:

20:00 DeadMan's Blues Fuckers (ITA)

21:00 Diego Potron (ITA)

22:30 GorillaPulp (ITA)


Sâmbătă, 23 iunie:

21:00 Cyfer Blues Band (BV)

22:30 B.B. & The Blues Shacks (GER)


Organiztor: Asociația Transilvania Arts&Events

Parteneri: Centrul Cultural German Braşov | DeutschesKulturzentrum Kronstadt , Goethe-Institut Bucuresti, IstitutoItaliano Di Cultura Bucarest

Sponsor principal: Tecton Trust

Parteneri Media: Sunete, Zile și Nopți, Rock FM, AK24, Arta Sunetelor



Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro si in rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, CafeDeko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.


Biletele se găsesc în presale și la locația evenimentului, Clubul Rockstadt, Strada Nicolae Titulescu, Brasov.

site aici
Facebook aici



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu