marți, 29 decembrie 2015

Lemmy RIP

Born to Raise Hell !!!

The Killmeister, LEMMY implinise 70 de ani de Craciun ! De citeva ori i-am adresat un funny LMA pe blog, declarind Craciunul oficial Lemmy Day ! La 2 zile dupa Craciun si dupa 70 de ani Lemmy a fost diagnosticat cu un cancer galopant, si s-a dus Fast and Loose :(
more here 
Anul acesta a declarat ca a lasat whisky-ul (devenit Jack Daniels and Coke) si a trecut pe ceva mai sanatos...vodka orange. Lemmy era si diabetic si avea destule probleme de sanatate dar asta nu l-a impiedicat sa cinte pina la capat. Odata cu moartea lui se duce o epoca, de adevarat aur, solid gold, si unul din cei mai carismatici hellraiseri din gen, cei mai simpatici, prieten cu toata lumea, legenda Lemmy ! A inceput ca roadie pentru Jimi Hendrix si a fost basistul trupei Hawkwind, pina ce a format Motorhead in 1975. Povestea Motorhead a durat 40 de ani, si 22 albume de studio, ultimul  fiind Bad Magic, la final de august a.c. Ultima piesa de pe disc este un cover dupa Sympathy for The Devil, cu Brian May la chitara.

Tot anul acesta Lemmy a aparut in filmul punk mut (!!!) Gutterdammerung, care inca nu a iesit.
In 2010 Lemmy a aparut intr-un excelent documentar despre el, pe care l-am vazut la Cannes intr-o bahica vizionare, alaturi de autorii sai, Greg Olliver si Wes Orshoski. Vrem sa il aducem la Doc and Roll al treilea, ca un omagiu lui Lemmy, alaturi de un concert tribut Motorhead, in aprilie 2016 la Brasov.
*
L-am vazut pe LEMMY cu MOTORHEAD de 4 ori, Prima oara in Germania, apoi in Bulgraia la Kavarna, si de 2 ori la Bucuresti, ultima data la OST FEST in 2012. Pozele si CLIPURILE mele AICI
Pentru orice rocker sau pasionat de muzica si all things rockland moartea lui Lemmy este moartea anului 2015 ! Un final de an atit de  trist dar cei 70 de ani ai lui herr Kilmister fac cit 700 ai altora. Multi din prietenii mei, fani Motohead would agree ;)






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu