luni, 25 martie 2013

Riverside in concert la Bucuresti si Iasi !

communique:
Twin Arts în parteneriat cu Institutul Polonez prezintă: Riverside în concert la București și Iași!
Riverside, revelația rock-ului progresiv european se află în plin turneu de promovare a ultimului material discografic, ocazie cu care vor susține două concerte în România. Respectându-și promisiunea făcută numeroșilor fani prezenți la concertul sold out din 2011, polonezii revin în România pentru a-și prezenta noul album, „Shrine of New Generation Slaves”, lansat pe 18 ianuarie 2013. Riverside s-au înființat în Varșovia, în anul 2001, discografia acestora numărând până în prezent cinci albume (Out of Myself - 2003; Second Life Syndrome - 2005; Rapid Eye Movement - 2007; Anno Domini High Definition - 2009; Shrine of New Generation Slaves - 2013).

Cu fiecare material, trupa și-a definit și rafinat stilul muzical, un progressive rock atmosferic , încărcat de poezie, sumă a reflecțiilor, viselor și fanteziilor membrilor trupei. Turneul european alături de Dream Theater în 2007 a fost doar începutul unei ascensiuni rapide, astăzi Riverside fiind o prezență nelipsită la mari festivaluri de progressive rock (și nu numai), atât în Europa cât și în Statele Unite. Riverside vor concerta pe 25 mai, ora 21.00, în Underground Pub din Iași, iar pe 26 mai, ora 21.00, în Silver Church, la București.
BILETE
Biletele pentru concertul din Underground Pub Iași costă 30 de lei și se găsesc la club începând cu data de 20 aprilie 2013. Contact Rezervări 0735004001 (orele 16.00-23.00)
Biletele pentru concertul din Silver Church București costă 50 de lei și se găsesc în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.

site oficial Riverside
site oficial Twin Arts
site oficial Cultura Poloneza

Line-up
Michał Łapaj - keyboards
Piotr Grudzinski - guitars
Piotr "Mittloff" Kozieradzki - drums
Mariusz Duda - bass, vocals
*
da, am fost la Kulturhaus in mai 2011, si n-am putut intra la concert, ca era ultra ful. Acum e mai mult spatiu de desfasurare la Silver Church, desi am vazut arhiplin la Alternosfera si alte trupe, dar toti cei care au ratat (si nu numai) pot ajunge...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu