vineri, 29 martie 2013

Atelier de Scenaristica – Caranfilm

"CaranFilm” e un program competitiv, sub îndrumarea scenaristului și regizorului NAE CARANFIL, ce pune în interacțiune grupe de câte 10 autori de proiecte cinematografice, în 3 reprize a câte 10 zile de seminar și script-doctoring colectiv, răspândite pe o perioadă de aproximativ 9 luni.
Acest atelier nu e o școală de teorie și practică a scenariului cinematografic (cum există deja câteva în România), ci un program pragmatic ce stimulează și ghidează AUTORII UNOR IDEI DE SCENARII DE LUNG-METRAJ, cu apetență pentru scris, să-și ducă propriul proiect la bun sfârșit, plecând din atelier cu un scenariu elaborat profesionist, vandabil pe piața producției de film din România.
La capătul acestui an, autorul proiectului de scenariu poate “ataca” companiile de producție cinematografică din România sau de aiurea, cu un scenariu în stadiu avansat de elaborare (2nd draft + doctoring pentru 3rd draft).
În plus, la finalul fiecărui ciclu, pentru fiecare grupă de 10 participanți, Nae Caranfil va alege cel puțin UN PROIECT CÂȘTIGĂTOR, care, cu acordul autorului, va fi propus unui producător și unui regizor pentru cea mai apropiată sesiune-concurs de proiecte, organizată de CNC.
ADMITERE
Candidații vor trebui să-și trimită SYNOPSIS-urile la adresa de mail: scenariu@degradee.org pâna la data de 5 APRILIE a.c. menționând la sfârșit NUMELE și DATELE DE CONTACT ale autorului. Proiectele câștigătoare, eligibile deci pentru PRIMUL MODUL, vor fi anunțate pe site-ul DEGRADEE la data de 10 APRILIE, precum si individual, prin e-mail, autorilor.

REGULAMENT & TAXE: v. pe situl degradee, aici


bafta :) !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu