duminică, 30 septembrie 2012

The Animals din nou la Bucuresti, plus The Troggs !

The Animals (& friends) au venit de 2 ori (v.aici), ambele concerte la Jukebox (acum rebotezat Chaos), acum revin la club Fabrica alaturi de The Troggs. Acesta e elementul interesant, ei n-au mai fost pe aici, so sa ne vedem cu bine pe 22 martie 2013!
CONCERTUL S-A MUTAT LA HARD ROCK CAFE PE 26 FEBRUARIE !!!!!
25 februarie: Concertul pe care The Animals & The Troggs urmau sa-l sustina pe 26 februarie in Hard Rock Cafe Bucuresti a fost reprogramat sub forma a doua spectacole distincte, pe 12 si 23 mai 2013.
Programul evenimentului a fost modificat intrucat unul dintre membrii trupei a anuntat in ultimul moment ca nu mai poate ajunge pe 26 februarie la Bucuresti.
v. si aici
Rock Events si Rock Artist Management vor aduce legendarele trupe in Hard Rock Cafe in cadrul a doua concerte speciale. Astfel, The Troggs vor sustine un show in data de 12 mai 2013, iar The Animals &Friends se intorc pe scena din Bucuresti pe 23 mai, in Hard Rock Cafe, alaturi de invitati speciali.

communique:
Pe 22 martie 2013, The TROGGS și The Animals & Friends vor concerta împreună la București în cadrul turneului Greatest Hits Tour. Vom putea asculta Wild Thing in The House of the Rising Sun. Locația fizică va fi clubul Fabrica, iar biletele vor fi disponibile după 1 octombrie la prețul de 85 de lei. The Troggs este una din cele mai autentice trupe ale anilor ’60 . Anul acesta se împlinesc 45 de ani de la lansarea hitului “LOVE IS ALL AROUND“. Acesta și alte melodii celebre precum ”With A Girl Like You”, “I Can’t Control Myself”, “Anyway That You Want Me” și “Give It To Me” au făcut din The Troggs o formație apreciată în întreaga lume. Au fost numiți ”pionierii punk rock-ului britanic“. Au continuat să concerteze în stilul propriu, lipsit de compromisuri, un rock clasic de calitate. Componența actuală a trupei The Troggs este următoarea: Chris Britton (membru fondator) – chitară Pete Lucas (membru fondator) – bas Dave Maggs (membru fondator) – tobe Chris Allen - vocal ( Denny Laine Band, The Commitments și part time The Animals)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu