sâmbătă, 18 iunie 2011

Mr. Big-the HRC concert !

Mr. Big, reuniti dupa 10 ani de pauza, si mai multi fara Paul Gilbert, pentru ca el a plecat in 1999 din trupa, fiind inlocuit de Ritchie Kotzen ! Si sunt chiar Big in japan, unde au scos albume la greu, live si in Coreea, unde au cintat cu Sungha Jung, despre care am scris aici !!
So, la ora 22.00 punct pe scena de la Hard Rock Café au intrat:
Eric Martin – vocals
Paul Gilbert – guitars & backing vocals
Billy Sheehan – bass guitar & backing vocals
Pat Torpey – drums, percussion & backing vocals

De mult n-am vazut o trupa mai buna, dar trebuia sa stai in fata, pentru ca din parti si de la jumate se auzea groaznic…dar cine a vrut sa vada si sa auda a putut s-o faca lejer-eanu …asta dupa ce a terminat cu coada la bere (Huuuuuge!) si overpriced (un Tuborg la draught de o.4 12 ron, so…what if ?)

Cel mai mult Mr. Big seamana cu Van Halen, dar mai spre Toto, sunt melodici, se joaca mult in armonii si dueluri sonore, muzicieni extraordinari…
n-am mai vazut asa concert de la Chickenfoot, si alaturi de Michael Anthony, Billy Sheehan unul din cei mai buni basisti pe care i-am vazut ever. Si-au luat numele de la piesa trupei Free


Piesele lor nu-s asa bune, too say the least, iar unele sacharine (u know, 4 chicks :), dar in concert sunt extraordinari, dupa cum se poate observa…



au cintat 2 ore si 10 si ultima jumate de ora a fost un party extraordinar, highly energetic ca Dave Lee Roth, VH (si pour je, Bloodhound Gang)


din setlist:
De pe What IF…albumul e comeback dupa 9 ani de pauza !!!
Undertow
Around The World

American Beauty
Once Upon A Time
&
Hits as:
Just Take My Heart

A Little Too Loose

Addicted to the Rush

Daddy, Brother, Lover, Little Boy (The Electric Drill Song)
Price You Gotta Pay
Merciless
Green-Tinted Sixties Mind


Encore
To Be with You (nah )
-Birthday (Beatles) pentru 40 de ani de Hard Rock Cafe (thx, Eric :)
-Smoke on the Water -in care fiecare si-a schimbat instrumentul, Gilbert la tobe si pe rind Billy Shhehan la voce si Martin la bas si apoi Pat Torpey la voce !!!
-Baba O'Riley" aka Teenage Wasteland 
The Who de pe Who's Next (1971) , excelent cover, super energetic ! M-a lasat praf si am plecat pe jos spre casa in acordurile lui Townsend puse pe bassul lui Billy Sheehan, un adevarat magician !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu