marți, 19 mai 2009

L'enfer

de chaleur, oui, in ficare zi mai greu, azi luam o revista la stand si zice unul linga mine, ca scria pe coperta (screen) day 7, , "oh shit, it's only day seven !!!",
cocktail roumain, chinezi, si linga il vad pe Anthony Wong (din Vengeance si alte tons of muvvis), si l-am rugat sa ne facem poza impreuna si a vrut sa verifice daca a iesit bine si sa mai facem una, si i-am zis ca oricum cred ca e prima poza pe care si-a facut-o cu vrteun roman, acuma cu cei cu care eram mi-a fost greu sa le explic cine e mr Wong, henchemenul lui Jet Li in Mumia 3, for exemple, ca de > ">Infernal Affairs stiu ca au vazut doar Departed !!!

apoi la pavilion sloven sa ma vad cu prietenii de la Grossman, ceva vin alb, popsit si la bulgari la un rose, si shuntat coada la Soixantieme pentru a intra la mustata la L'enfer, unul din highlight-urile festivalui, un documentar despre filmul mitic neterminat al lui Henri-Georges Clouzot din 1964, realizat de Serge Blomeberg si o fata cu nume roumain, Ruxandra Medrea !
Fascinant, obsesivul si perfectionistul Clouzot cred ca s-a indragostit de actrita sa, Romy Schneider, care niciodata n-a aratat mai joli si sexy ! Dupa tiparul Tippi Hedren/Hitchcock ! Experimentele de culoare si filtre si trei echipe de operatori sunt niste tzacaneli in ton cu tema filmului, obsesie si gelozie !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu