vineri, 19 octombrie 2007

RIP Deborah Kerr, Joey Bishop & Moneypenny

eram in Frantia cind am primit mesaj ca a murit Moneypenny, miss Moneypenny. adica Lois Maxwell. thought of mentioning, dupa M si Q, toti asistentii lui Bond din MI6 s-au dus. R.I.P.


iar acum s-a dus si ultimul membru al rat pack-ului, Joey Bishop (tata lui Larry, prietenul lui QT), 89 de ani. funny guy sidekick Joey !


si high profile, Deborah Kerr, la 86 de ani. tocmai ce-am imprumutat dvd-ul cu From Here to Eternity. Si ca mi-a venit cel cu The Sundowners. Si ca vreau sa vad Heaven Knows Mrs. Allison.

eu pe Deborah Kerr o stiu din Emma Harte ( A Woman of Substance), serialul care s-a dat si la noi in 1984, in penuria de programe TV. Deacolo il stiu si pe Blackie , cu o voce groasa, simpatica, un actoras pe care il tot vedeam in roluri secundare, episodice chiar (Krull, Excalibur, The Dead Pool) si care apoi a devenit Darkman si mai tirziu Schindler...da, Liam Neeson, Quin Gon Jin himself. Dar sa nu divagam, Deborah Kerr a fost o LADY, pledind pentru morala si decenta in Noaptea Iguanei, in Black Narcisus, colonelul Blimp, The King and I...eu am vazut-o apoi ca Ligia in Quo Vadis, pe video cu mama si vecina de sus...a fost partenera lui Cary Grant si a lui Robert Mitchum, chiar a lui Bond, James Bond sr.(David Niven) in parodia Casino Royale din 1967. Una din marile doamne ale ecranului...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu