marți, 13 martie 2007

300 kills B.O.!!!

12 martie 2007
ce stire mai mare decit asta, cei 300 n-au luat prizonieri, 70 de milioane de dolari in primul weekend, asta e mai mult decit bugetul, estimat la 65 mil. $. Analiza aici, record absolut pentru luna martie, 2 milioane $ peste Ice Age 2 care era family friendly si 300 e R rated. 60 % barbati si 52 % sub 25 de ani. S-au dus pushtii cu cosuri sa si le sparga in sunet de maceluri, au avut erectie falnica redneksii si fanboii sunt multumiti...ba mai mult unele girlfriends au avut parte de sex salbatic, primitiv , dupa atita singe grafizat in camera....si s-a mincat clar mai multa red meat...

problema e ca acum studiorile vor inebuni, asa cum dupa LOTR fiecare a vrut un Legolas si un Gimli si un Frodo si acum se fac toate cartile scrise nescrise de fantasy, si sa se fac toti supereroii, si pentru fiecare Batman sunt cite un Ghost Rider si 4 Fantastic Four, asa o sa se faca enshpe pastishe idioate de 300. Dupa Gladiator s-a facut Troia si si-a cam luat-o in barba (in SUA cel purin),a cum 300 este ceea ce trebuia sa fie Troia. Bravo, la revedere si un cosh cu mere. Viitoarele 300 isi vor rupe gitul, la fel ca persii in sabiile spartanilor. Dar problema e ca pustii americani idioti vor vedea in asta un simbol al Americii invincibile in lupta cu those camel fu****, vor cheer and beer la atitea capete taiate in relanti. Si unii din ei din atita avint priapaic se vor si inrola sa lupte cu sabii moderen in Termopilele din desert. "Big mistake", cum ar zice Jack Slater.

una din cronicile negative, cea din Slant, nu zic ca nu are drepatate, mai mishto e cum zice Pete Travers in Rolling Stone, un film pt "guys of all ages and all sexes", de toate virstele si toate sexele, un soi de guilty pleasure graflick, cam cum mi-am imaginat vizual albumele Manowar acum 20 de ani. Hail, Hail, Hail and Kill !!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu