miercuri, 14 februarie 2007

Poll de Oscar, premii BAFTA, shobolanul lui Peter Weller (cult movie #3) si vise cu Scott Glenn

13 februarie 2007
am votat pe pollul imdb de Oscaruri, ceea ce puteţi face şi voi..
iată alegerile mele


Best Picture The Departed (2006)
Best Actor Peter O'Toole for Venus (2006/I)
Best Supporting Actor Alan Arkin for Little Miss Sunshine (2006)
Best Actress Penélope Cruz for Volver (2006/I)
Best Supporting Actress Rinko Kikuchi for Babel (2006)
Best Director Martin Scorsese for The Departed (2006)
Best Adapted Screenplay The Departed (2006)
Best Original Screenplay Laberinto del Fauno, El (2006)
Best Animated Feature Happy Feet (2006)
Best Foreign Language Film Laberinto del Fauno, El (2006)


Şi ale lor

+
regele şi regina au avut BAFTA
destul de previzibil, l-au şuntat pe Daniel Bond Craig şi i-au dat lui Whitaker de rol principal, cînd am stabilit de mult că omul e secundar orişicât ar fi el de Idi Amin,
Queen cel mai bun film ,mi l-au şuntat iară pe Children of Men, normal dacă prezintă o imagine de kk al perfidului Albion…

+
More dvd default, tot de la euro entertainment, CASINO Al lui Scorsese,e full screen !!!!!!
boycott these products as they deserve, death, F*** cum ar zice mosotti !
+
CULT MOVIE # 3
am văzut OF UNKNOWN ORIGIN
film cult (minor)cu şobo-bobo, v. Rats, Willard, mă gîndeam la Mouse Hunt şi la coridoarele din casă din People under the Stairs.
Cu Peter Weller, primul lui lead, filmat în Canada pentru New York, cu accent pe faptul că executivul nostru se ţăcăneşte cu home invasion-ul lui. A la Christopher Walken în Communion, după Wesley Strieber. Cu un pic de Repulsie şi shobolan în loc de iepure. Am adormit la comentariul lui George Pan Cosmatos (cu Weller), altfel drăguţ omul, puţin freaky, că a amurit în 2005,…de asemeni OUO are debutul lui Shannon Tweed, pe vreme aia (1983) playmate of the year, care arată un sân, doi, a bit exploitive…
+
şi un filmuleţ simpatic dat de Antena unu, Spinning Boris…cu spin doctors americani la Moscova să-i salveze alegerile lui Boris Ieltzin. Regizat de Roger Spotiswoode, cu Jeff Goldblum care în acelaşi timp era şi pe Pro TV în Lost World. La publicitate săream la Goldblum cu dinozauri, apoi înapoi, la Goldblum cu cravată care bea vodcă. Şi sper să sar la el cu un interviu, ceva, cînd o veni cu Schrader aici la Adam Ressurected. După ce o termina de jurizat la Berlin.
+
am visat că a murit Scott Glenn, arabii au aruncat cu o grenadă în sala de clasă unde eram şi-i arătam ceva, omul e sever,îl ştiţi, tough mf. Nu ştiu de ce, ultima oară l-am văzut în Buffalo Soldiers astă toamnă pe DVD. Erau trei arabi într-un jeep într-o locaţie ca cea de pe lîngă piaţa de peşte din Atena mai în dreapta la hotelul Omega, unul trăgea cu mitraliera, altul a aruncat o grenadă, m-am pitit la pământ că n-am amai apucat să ies din clasă (ciudat cum arăta ea ca cea din liceu), totul a explodat dar Scott Glenn era peste mine şi m-a protejat şi am scăpat (thank U Creasy)... so, F*****’ Weird I know…de curând i-am mai visat pe Alice Cooper, Jodorowski şi Jack Nicholson dar pe ei nu i-am omorît…şi faza cu arabii terorişti nu are legătură cu Back to the Future sau Into the Night ci mai degrabă cu Irakul, faza era cam în relanti cu sound ca explozia de la Neeba din SPY GAME:::
+
cine o fi oare tata fetiţei lui Anna Nicole _ şi alte mistere tabloide legate de moartea actriţei continuă. Iar în Utah, Salt Lake City un puşti a împuşcat 5 persoane, mormons sau morons_ la noi alertă cu bombă la mall, la Berlin festival de film….
+
am aflat că vin HAMMERFALL în România,. cine o fi ei, nu ştiu dar iaca info aici, dar e tare dacă vin, că io mai bine mă duc la ei, decât la Rolling Stones :>, care dacă nu ştiaţi vin pe 14 iulie, atunci cînd are Genesis concert gratis la Circus Maximus în Roma….
+
RIP
a murit actorul englez Ian Richardson, boss băţos în Brazil.
Regina şi şadoumaştera Helen Mirren i-a dedicat premiul BAFTA…


:>
am zis că revin cu Shadowchaser dar cred că mâine…cos tomorrow never dies…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu